A téli szürkeséget elűzendő az Autó Széles egy újabb bombasztikus akcióval rukkol elő: A most értékesített Volkswagen Passat modellekhez felár nélkül adjuk a 7-fokozatú DSG-technológiájú automata váltót!

 


Ez azt is jelenti, hogy azon kiemelt ügyfelek, akik most vásárolnak automata váltós Volkswagen Passat-ot az Autó Szélestől, akár 3.100.000.- forint árelőnyben részesülnek. Az akció nem csak a klasszikusan elegáns Passat Limousine-ra vonatkozik, hanem a 605 literes alapcsomagterű Passat Variant kombi-modellre, valamint a minden terepen helyt álló, egyedi megjelenésű Passat Alltrack változatra is érvényes.


A DSG automata váltós Volkswagen Passat az Autó Szélestől nem csak belső kényelmével fogja Önt meggyőzni, hanem a zavartalan, mégis dinamikus vezetés élményével is.

 

Kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi mezők kitöltésével:

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 

 

 

 

További részletek: Az ajánlat tájékoztató jellegű, nem minősül a 2013. évi V. törvény 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek; visszavonásig, vagy legkésőbb 2018. február 28-ig érvényes. A kép illusztráció. A kiemelt ügyfélcsoportoknak nyújtott árelőny, és a DSG-ügyfélkedvezmény modellenként eltérő mértékű lehet. A 3.100.000.- Ft bruttó árelőny a „Volkswagen Passat Variant Comfortline 2.0 TDI DSG 190LE” modellre vonatkozik. Kiemelt ügyfélcsoportnak számítanak: Magyar Orvosi Kamara tagjai, Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, Magyar Gyógyszerész Kamara tagjai, Magyar Állatorvosi Kamara tagjai, érvényes őstermelői igazolvánnyal rendelkező egyéni vásárlók, társas vállalkozások Az akció készleten lévő gépkocsikra és gyári megrendelésű autókra is érvényes. Kombinált üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): 4,0 – 7,3; kombinált szén-dioxid-kibocsátás (g/km): 104-168; energiahatékonysági osztály: A+ és D közötti tartományban.


 

© 2016-2022 Vezetés öröme. Minden jog fenntartva.Powered By RedInfo

Please publish modules in offcanvas position.