Az Autó Szélesnél már rendelhető a megújult Volkswagen Passat

passat_ext

A Volkswagen Passat egy igazi bestseller: a modell 2019 tavaszán lépte át a 30 millió átadott darabos álomhatárt, amivel világszerte a legsikeresebb középkategóriájú modellé lépett elő.

A közönségkedvenc limuzin eddigi sikereit most a modell megújulásával koronázza meg a Volkswagen. Az új Passatba olyan csúcstechnológiák is belekerültek, mint a részben-automatizált vezetési élményt nyújtó Travel Assist rendszer, vagy az eddig kizárólag a Touareg luxus-SUV számára fenntartott LED-Mátrix fényszórók! A központi kezelőegység is nagyot fejlődött: az új digitális műszerfalat még kontrasztosabb megjelenítéseket letisztult és igényes grafikák jellemzik, miközben a rendszer funkciói is bővültek.

Az új Passat már bevezetéskor a 190 lóerős benzines és turbó-dízel motorokat, valamint a 240 lóerős TDI-motorral érhető el az Autó Szélesnél! Érdemes érdeklődni a Porsche Bank 5,99%-os kamatozású finanszírozási akciója után is, hiszen ha ezt az Autó Szélesnél kötött Casco- és KGFB-biztosítással együtt kéri, akkor további 300.000.- Ft vételár-kedvezményt biztosítunk a vadonatúj modell árából.

 

konfigurátor

Kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi mezők kitöltésével:

Kérem, töltse ki a kötelező mezőket.
Kérem, töltse ki a kötelező mezőket.
Kérem, töltse ki a kötelező mezőket.
Invalid Input
Kérem, töltse ki a kötelező mezőket.

  

 

passat_int

 

 

A fenti tájékoztatás nem teljes körű, a hirdetésben foglalt kondíciók változhatnak, és a felsorolt feltételek nem minősülnek a 2013. évi V. törvény 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A részletekért forduljon bizalommal az Autó Széles Kft-hez.


 

© 2016-2022 Vezetés öröme. Minden jog fenntartva.Powered By RedInfo

Please publish modules in offcanvas position.